Dekoration Design Ideer

Føj elegance til din have med gårdstrengelys

Terrassestrenglys er en god tilføjelse til din have eller baghave, da det tilføjer elegance og en varm glød til daglig brug eller til særlige lejligheder. Denne klassiske belysning findes i mange varianter af stilarter og farver. Du kan starte med bare pærer eller små lys med plastikovertræk, der er tema, så du kan tilpasse lysene, når du hænger dem i haven. Strenglys tjener to formål til enhver begivenhed, du holder i din have eller baghave, og tilbyder dekorative elementer og subtil belysning til området.

Til områdebelysning kan du strække terrasselysene over din gårdhave eller have. Dette er bedst til semi-formelle udendørs fester. Du kan også sejle lysene langs hegnet eller haven i haven, såsom Haekplanter Heijnen. Lysene giver lysstyrke til en aftenfest, mens de tilføjer et strejf af elegant og magisk atmosfære til din have.

Når du snor lysene på indersiden af ​​eller langs omkredsen af ​​en haveparaply, kan du skabe en illusion af stjerneklar slør, der også giver lys til dine gæster, der er i nærheden, hvilket gør placeringen ideel til at spise, drikke eller lege. For at gøre dette kan du køre strenglygterne inden for eller uden for paraplyen og sno sig langs pokes, eller du kan også tråde dem tilfældigt rundt.

Terrasselygter fungerer også godt til at lave et selvfremstillet centerpiece til et havebord. Du kan bruge en stor glasbeholder, såsom en gennemsigtig vase. Sæt dine almindelige lysstrenge inde i vasen for at skabe en stor flok lys. Vælg lys i samme farve, der passer til motivet til din begivenhed, eller du kan bruge flerfarvede pærer til at skabe en blændende effekt. Dit snorlys midtpunkt vil tilføje en omgivende glød til bordet og vil sætte en elegant effekt plus belysning til gæsterne.

Terrassestrenglys kan også bruges til at fremhæve hække og andre landskabsfunktioner for en magisk indvirkning. Du kan også stille dine fortove eller terrassetrapper for at give gæsten en guide på vej til haven. Du kan også oprette en blinkende accent til buske, støttevægge, blomsterbokse og blomsterbede ved at placere terrassestrenglysene på kanterne eller på konturerne. Du kan beholde dem hele året rundt eller bare bruge dem til specielle lejligheder.

Terrasselygter er bestemt en meget god metode til at tilføje farve, charme og stemning til dine fester eller familiesammenkomster.

Skriv et svar