Dekoration Design Ideer møbler Stil Temaer

Forskellige typer lampekugler

Uanset hvilken stil, hvilken form eller hvilken størrelse lampekugle du leder efter, har vi det hele her. Så hvad gør en lampekugle nøjagtigt? Nå, en lampes globs opgave er at dække pæren, så når blik ikke er forårsaget af blænding.

Der er mange slags lampeblink, du kan finde stoflampeskærme eller endda glaslampekugler. Glem ikke, at der også findes plastiklampe.

Globus med farvet glaslampe

Lampelapperne, der er lavet af farvet glas, er meget populære. Den mest populære i denne type er Tiffany-lampen. Disse antikke lamper har især et meget vintage look, som mange foretrækker.

Torchiere glober

Denne stil var især populær som gulvkugler. Der er også adskillelser i denne type. Glasset, der blev brugt i denne stil, var præget, og glasets hals er lavet til at se ud i en tragtform. Denne lampeholder er generelt vintage, men den er stadig ganske populær blandt masserne, hvilket betyder, at den har bevaret sin charme.

Globus

Som navnet antyder, er denne lampekugle bogstaveligt talt en klode. Det kunne være lavet af stof, plast eller endda papir. Disse ses meget ofte på gader og endda i billige butikker. Der er ret billige og fantasifulde. Disse kloder kaldes også Borte med vindlampens kloder.

Lampeskorstene

Igen, som navnet antyder, ligner lampeskærmen en skorsten. Inspirationen til denne type stammer fra det almindelige faktum, at folk tidligere brugte lignende strukturer for at sikre, at deres stearinlys lyser ud. Igen kan disse være lavet af klud, plast eller papir. I dag kan du endda finde glas i denne form med innovative stilarter på det.

Skriv et svar